Avtal tecknat gällande bemanningstjänster med Umeå kommun

Centric Care stärker nu sin position i Västerbotten genom att teckna ramavtal med Umeå kommun. Förutom till Umeå kommer Centric också att leverera sjuksköterskor till Bjurholms, Robertsfors, Vindelns och Vännäs kommuner.

Centric Care erbjuder bemanningsuppdrag till sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer, medicinska sekreterare och övrig vårdpersonal över hela landet. Tack vare ett mycket stort antal ramavtal har Centric Care ett jämnt inflöde av uppdrag över hela landet. Nu utökar företaget antalet uppdrag för sjuksköterskor i Västerbotten genom att ingå ramavtal med Umeå kommun.

– Detta tillsammans med andra ramavtal i Västerbotten och Norrbotten skapar mycket goda möjligheter för sjuksköterskor bosatta i norra Sverige att välja ett bemanningsföretag som huvudarbetsgivare. Uppdrag finns året om, säger säger Anna Hammarberg, senior konsultchef på Centric Care.

Ramavtalet med Umeå tillsammans med Bjurholm, Robertsfors, Vindeln och Vännäs trädde i kraft mars 2019 och löper under en period på två år vartefter det kan komma att förlängas.

Stort urval i Västerbotten och Norrbotten

För den som vill se sig om i Norr-och Västerbotten, med den frihet och inkomst man har förmånen att ha som bemanningssjuksköterska, är möjligheterna många hos Centric som är ett auktoriserat bemanningsföretag.

– Både i Norrbotten och Västerbotten finns det ett attraktivt urval av uppdrag för sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor som vill ha möjligheten till att jobba med den frihet som man har som bemanningssjuksköterska men samtidigt ha samma trygghet som man har om man går direkt för kommunen eller landstinget, säger Anna Hammarberg

 

 

Vill du veta mer om vad Centric Care kan erbjuda just dig? Kontakta oss

Läs också