Centric Care blir företagsvän till Läkare Utan Gränser

Foto: Benoit Finck / Läkare Utan Gränser

För andra året i rad har Centric i Sverige och Norge beslutat att istället för julklappar till sina anställda skänka pengar till Läkare Utan Gränser.

Som ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag inom hälso- och sjukvård jobbar vi tillsammans med våra kunder för bättre vård. Vi på Centric Care vill med årets julgåva stötta Läkare Utan Gränsers livsviktiga arbete.

-En julgåva skall skänka glädje men om vi kan göra något mer än det, så vill vi göra det. Genom att skänka pengar till Läkare Utan Gränsers arbete kan vi rädda liv, säger Per Christian Johansen, Adm.dir /VD Centric Care Nordic.

Årets julgåva innebär bl.a specialmat för att behandla 75 undernärda barn i en månads tid.

-Gåvan till Läkare Utan Gränser är ett sätt för oss att bidra till en bättre hälso- och sjukvård även utanför Skandinavien, säger Per Christian Johansen. I samband med detta vi vill också passa på att tacka alla våra duktiga konsulter som jobbat ute hos våra kunder under 2018. Det är människorna i Centric som gör oss till dem vi är och vi är stolta över det fantastiska arbete som våra medarbetare gör.

 

Läs mer om Läkare Utan Gränser här

 

 

 

Läs också