Ensam leverantör av medicinska sekreterare till VGR

Västra Götalandsregionen (VGR) har länge varit en av Centric Cares största kunder. I och med ett nytt ramavtal har regionen och Centric än en gång ingått samarbete. Bemanningsföretaget Centric Care kommer att leverera sjuksköterskor och medicinska sekreterare för tjänstgöring på Västra Götalandsregionens förvaltningar.

-Att Centric Care än en gång blivit utvald som ramavtalsleverantör är vi otroligt stolta över. Ramavtalet är ett kvitto på att vi levererar det kunden vill ha, säger Centric Cares regionchef Fredrik Scander.

Det ramavtal som trädde i kraft 1 maj 2019 avser vårdbemanning av sjuksköterskor. För avtalsstart gällande medicinska sekreterare gäller november 2019.  Avtalsperiod är på 2 år med möjlighet till förlängning.

Ensam leverantör av medicinska sekreterare

Det var ett stort antal bolag som lämnade in anbud men Centric Care blev som ensam leverantör utvald att leverera medicinska sekreterare till VGR.

– Vi har valt att ha medicinska sekreterare som ett av våra största fokusområden. Detta gör att vi har upparbetat en stabil konsultdatabas och har bra rutiner och ett gott rykte. Att vara ensam leverantör att möta VGR:s kravprofil ser jag som ett kvitto på att vi är en mycket stark aktör på marknaden, säger Fredrik Scander.

I praktiken innebär Centrics exklusivitet i detta ramavtal att företaget är det enda som kommer att få beställningar som rör medicinska sekreterare av Västra Götalandsregionen.

 

Är du intresserad av uppdrag för Centric Care i  Sverige eller Norge? Se våra lediga uppdrag.

Läs också