Centric Care hjälper Lycksele kommun med sjuksköterskor och sjukgymnaster

I januari månad trädde ett ramavtal mellan bemanningsföretaget Centric Care och Lycksele kommun i kraft. Centric Care har i och med avtalet fått förtroendet att stötta Lycksele kommun med sjuksköterskor och sjukgymnaster.

När Lycksele kommun gick ut med en upphandling gällande bemanningstjänster för sjuksköterskor och sjukgymnaster/fysioterapeuter lämnade 22 företag in anbud. Av dessa 22 valdes fem stycken ut som ramavtalsleverantörer – däribland Centric Care.

– I och med detta avtal växer vi oss ännu starkare i Västerbotten säger Karin Made, Regionchef på Centric Care. Vi är stolta över att gång på gång bevisa att vi är ett av de bemanningsföretag som har skapat ett stort förtroende hos våra kunder. Att nu få möjligheten att leverera personal till Lycksele kommun känns jätteroligt.

Avtalet som trädde i kraft i januari 2019 kommer att löpa 24 månader men möjlighet till förlängning på upp till två år till.

Vill du ta uppdrag i Lycksele?
Vi rekryterar löpande sjuksköterskor samt sjukgymnaster/fysioterapeuter för uppdrag. Är du intresserad eller känner du någon som skulle passa för uppdrag i Lycksele eller andra städer i Västerbotten och Norrbotten? Tveka inte att kontakta oss.

Läs också