Centric Care sponsrar Blodomloppet

Centric Care är stolta över att vara en av de lokala sponsorerna för Blodomloppet  i Malmö den 15 maj respektive Göteborg den 4 juni.

Blodomloppet är ett motionslopp som arrangeras på 17 orter runt om i Sverige. Syftet är att uppmärksamma blodgivningen och främja en hälsosam livsstil. Centric Care har ingått samarbete med Blodomloppet som lokal sponsor i Göteborg och Malmö.

Centric Care kommer att finnas på plats med sponsortält på respektive ort där vi bla kommer att bjuda på popcorn, tävlingar och framförallt en chans för sjuksköterskor, psykologer, läkare, medicinska sekreterare och övrig vårdperosnal att få veta mer om vilka möjligheter Centric Care kan erbjuda dem i karriären.

– På Centric Care bryr vi oss om våra anställda och vi har alltid varit ett företag som satsar mycket på friksvård och idrott. Dels genom olika sponsoraktiviteter men framförallt genom generösa friskvårdsbidrag till våra anställda, säger Maritha Arcos på Centric Care. Att delta i Blodomloppet känns som en perfekt kombination där vi både får möjlighet att erbjuda våra anställda en trevlig personalaktivitet och stödja den livsviktiga blodgivningen.  Självklart ser vi också fram mot att träffa och få möjlighet att erbjuda personal inom hälso- och sjukvården en arbetsform som är både trygg, flexibel och välbetald.

Centric Care kommer att ställa upp med lag i Malmö, Göteborg och Stockholm.  Kom gärna och besök oss i vårt tält eller bara heja från publiken när du ser en Centrictröja springa/gå förbi.

Blodomloppet_StoltSponsor_2018_Malmö_Göteborg

När & Var?

15 maj – Blodomloppet Malmö 
Bulltofta Rekreationsområde. Centric Care finns på plats med sponsortält samt har startande lag.

4 juni – Blodomloppet Göteborg 
Slottsskogen. Centric Care finns på plats med sponsortält samt har startande lag.

14 juni – Blodomloppet Stockholm
Djurgården. Centric Care har startande lag.

 

För mer information se Blodomloppets hemsida

Vi ses på Blodomloppet!

Läs också