Fler specialistsjuksköterskor till Norrland – Nytt ramavtal

Centric Care stärker nu sin position i Norrland ytterligare genom att ingå ramavtal gällande leverans av specialistsjuksköterskor till Jämtland, Härjedalen, Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland.

Centric Care har tidigare haft en stark position i Norrland och stärker nu denna ytterligare genom ramavtalet som avser bemanning av specialistsjuksköterskor. Avtalsperioden sträcker sig över en period på två år med möjlighet till förlängning ytterligare ett år.

Centric Care har ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge och i och med avtalen med Jämtland, Härjedalen, Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland tar företaget ännu mer mark.

– Våra många ramavtal är en av de saker som gör det möjligt för oss att erbjuda våra bemanningssjuksköterskor fastanställning.  De får heltidslön, kollektivavtal, kontinuitet genom längre uppdrag samt samma flexibilitet och höga lön som man alltid får som bemanningssjuksköterska.  Trygghet och flexibilitet i samma paket helt enkelt, säger sverigechef Linda Uddén.

För den som inte söker efter en fastanställning finns sälvklart det alltid lika populära alternativet att jobba som behovsanställd bemanningssjuksköterska-  i Norrland eller övriga landet.

För specialistsjuksköterskor som är intresserad av bemanningsuppdrag i Norrland så finns det bara ett naturligt steg att ta. Kontakta Centric Care.

Konsultchef Hanna Löfbom nås på hanna.lofbom@centric.eu

Läs också