Fortsatt förtroende från Gävleborg

Centric Care har efter långt samarbete med Gävleborgs läns landsting tecknat ett nytt ramavtal som tar vid när det nuvarande löper ut.  Bemanningssjuksköterskor för fastanställning anställs nu av Centric för arbete i bland annat Gävle och Hudiksvall.

Centric Care förmedlar redan idag bemanningstjänster till Gävleborgs sjukhus genom det ramavtal vars avtalstid löper ut efter sommaren. Från och med september 2018 träder ett nytt avtal i kraft och Centric Care har nu möjlighet att erbjuda bemanningssjuksköterskor som vill jobba i området en fastanställning.

– Man behöver inte välja mellan tryggheten i en fastanställning och friheten man ges inom bemanning. Hos Centric Care får man det bästa ur två världar som fastanställd bemanningssjuksköterska, säger konsultchef Hanna Löfbom

Det nya avtalet gäller i ett år from 1 september 2018 med möjlighet till förlängning på upp till 36 månader totalt. Ramavtalet avser bemanningstjänster av legitimerade sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor och barnmorskor.

– Att Gävleborgs läns landsting väljer att fortsätta köpa bemanningstjänster från Centric Care glädjer oss. Vi ser det nya avtalet som ett kvitto på att Centric Care håller en hög leveransförmåga och lever upp till kundernas kravprofiler, säger Karin Made, Regionansvarig.

Läs också