Fototävling- Vinn shopping för 1000kr

Vi vill gärna ta del av de fantastiska omgivningar som du som jobbar för oss i sommar får uppleva.  Föreviga din jobbupplevelse och ta chansen att vinna  ett SuperPresentkort på 1000 kr att shoppa för.

Så deltar man i tävlingen
1. Ta ett foto som illustrerar hur du har det på din arbetsort i sommar.
2. Ladda upp bilden på Instagram
3. Tagga #centriccare och #summer
4. Skriv i kommentaren vad bilden föreställer och var bilden är tagen (ort, land)
5. Du måste ha ett offentligt konto för att juryn skall kunna se ditt bidrag.

Det är tillåtet att delta med fritt antal bilder under tävlingsperioden som pågår mellan 7 juni 2019 och 31 augusti 2019.

 

Vinst
SuperPresentkort till ett värde av 1000 kr där vinnaren bestämmer om denne önskar ett presentkort giltigt i Norge eller Sverige.
Med SuperPresentkortet kan mottagaren välja fritt bland alla presentkort som representeras på gogift.se/gogift.no. I dagsläget är det lite över 150 välkända butikskedjor och varumärken! Värdekoden måste lösas in på gogift.se/gogift.no till ett valfritt presentkort innan det kan nyttjas i butik.

Vinsten sänds till vinnaren per post inom tre veckor efter att vi mottagit kontaktuppgifter.

Övriga tävlingsvillkor
Centric Care kommer första veckan i september 2018 att utse totalt två vinnare (ett bidrag fotograferat i Norge samt ett fotograferat i Sverige) av SuperPresentkort till värde av á 1000 kr. Vinnaren avgör själv om denne önskar ett presentkort giltigt i Sverige eller Norge.
Juryn består av marknadsavdelningen för Centric Care och juryns beslut kan inte överklagas.

Innehåller bilden männsikor är tävlingsdeltagaren själv skyldig att se till att dessa personer ger sitt samtycke till att bilden publiceras i social media samt deltar i Centric Cares tävling.

De vinnande bidragen kommer att publiceras i Centric Cares sociala medier ( Facebook, Instagram, Linked In) med bild och taggning av vinnarnas Instagramprofiler. Centric Care kan komma att begära tillgång till de vinnande bidragen för att kunna publicera dessa i sina sociala medier.

Centric Care AB/AS tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, sänts fel , ej taggats korrekt eller ej gjorts offentliga och därmed ej tillgängliga för juryn. Centric Care AB/AS tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka slutresultatet i tävlingen.

För att kunna delta i tävlingen måste du vara anställd som konsult eller underkonsult hos Centric Care AB eller AS. Internt anställd personal på något av Centrics kontor får ej delta i tävligen.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Läs också