Jobbmöjlighet för sjuksköterskor på Gotland

Det ramavtal som slutits mellan Region Gotland och Centric Care innebär att sjuksköterskor, distriktssjuksköterskor, röntgensjuksköterskor och barnmorskor som arbetar för Centric från och med mars kan få möjligheten att jobba på och uppleva Gotland.

Att som bemanningssjuksköterska kunna ta uppdrag på Gotland är något som är lockande för många. Centric Care är glada över att nu ha ingått ett ramavtal som kommer att göra detta möjligt för företagets medarbetare.

– Detta är ett efterlängtat samarbete, säger Karin Made, regionchef Centric Care. Vi är stolta över att Region Gotland har valt oss som leverantör och ser fram mot att kunna erbjuda regionen hjälp med bemanningen samtidigt som vi kan tillmötesgå önskemålen från våra konsulter om attraktiva jobbäventyr på Gotland.

Centric Care är ett av de ledande bemanningsföretagen inom hälso- och sjukvård och med ett tort antal ramavtal över hela landet kan företaget erbjuda sina konsulter arbete året runt.

– Under sommaren är behoven av inhyrd personal alltid extra stort men när sommaren är över kan våra medarbetare känna sig trygga med att det kommer att finnas lika mycket arbete för dem resten av året eftersom vi har ramavtal med så många kommuner, landsting och privata aktörer, säger Karin Made.

Är du sjuksköterska eller barnmorska och intresserad av uppdrag på Gotland?
Kontakta oss för mer information.

Läs också