Leverans av allmänsjuksköterskor till Region Halland

Centric Care AB lägger nu ytterligare ett ramavtal till sin ständigt växande portfölj. Det senaste avtalet i raden slöts mellan Region Halland och Centric Care.

Ramavtalet omfattar leverans av bemanningstjänster gällande allmänsjuksköterskor till verksamheter i Region Halland. Avtalet gäller från 2018.06.19 och löper ut i årsskiftet 2019/2020. Två förlängningar på ett år vardera är möjliga inom avtalets ramar.

– Vi är stolta och glada över att bli valda som avtalsleverantör till Region Halland. Centric Care har idag ett stort antal tecknade ramavtal vilket i sin tur gör att vi har möjligheten att erbjuda både våra kunder och konsulter kontinuitet. Vi har uppdrag för våra konsulter året om och har därmed också möjligheten att fastanställa bemanningssjuksköterskor, säger Elisabeth Jonsson, Konsultchef Centric Care.

Det faktum att Centric Care kan erbjuda sjuksköterskor fastanställning underlättar också för företagets kunder när de önskar personal i längre perioder men även kontinuitet i bemanningen vid kortare uppdragsperioder.

 

Söker du nytt jobb som sjuksköterska? Kontakta konsultchef Elisabeth Jonssonelisabeth.jonsson@centic.eu så hjälper hon dig att hitta drömjobbet.

Läs också