Sjuksköterska, vi har jobb även i Norge – Träffa oss i Oslo

Torsdagen 26. september bjuder Centric Care in till karriärkväll för alla sjuksköterskor som är nyfikna på hur det är att arbeta i Norge.  Vi bjuder på ett glas mousserande, gott tilltugg och möjligheten till ett jobbäventyr utöver det vanliga. 

Centric Care är ett av Skandinaviens ledende bemanningsföretag inom hälso- och sjukvård. Vi erbjuder dig som är sjuksköterska/specialistsjuksköterska spännande uppdrag i hela Sverige och Norge.Hos oss får du möjlighet att  jobba heltid året om,  eller komma till Norge under enstaka perioder om någon/några veckor när det passar ditt schema Vi behöver dig som kan jobba längre perioder, men också dig som bor i Oslo och behöver några extrapass då och då.

Centric Care har ramavtal med de norska sjukhusen och är första leverantör till Nord Norge og Helse Sør Øst vilket innebär att vi har mer uppdrag på norska sjukhus än många andra. För dig som är specialistsjuksköterska finns det tex så mycket jobb att du bara behöver tala om när du kan börja så ordnar det sig på en gång!

Vi vill väldigt gärna träffa dig som är nyfiken på hur det är att vara anställd hos Centric Care.

Den 26. september kl. 17.00-19.00 (drop-in)  bjuder vi in dig till vårt kontor på  Kirkegata 15 för  att berätta mer om vårt erbjudande och hur vi kan hjälpa dig med livspusslet.

Varmt välkommen  och ta gärna med dig en kollega.

 

Datumet för detta evenemang har passerats. Missade du chansen men är nyfiken på att veta mer?  

Hör gärna av dig så informerar vi dig gärna över mail/telefon eller om du vill ta en kaffe vid annat tillfälle. Vi nås på info.care.no@centric.eu eller tel +47 23 10 00 60

Se våra lediga jobb i Norge >>

 

Läs också