Sjuksköterskor och distriktssköterskor till Vingåker och Katrineholms kommun.

Centric Care är stolta över att kunna meddela att vi tecknat ramavtal gällande bemanningstjänster med Katrineholms och Vingåkers kommun.

Ramavtalet, gällande leverans av sjuksköterskor och distriktssköterskor, som tecknats mellan Centric Care AB och de båda kommunerna i Södermanland löper i två år med möjlighet till förlängning på ett + ett år.

Detta är ännu ett i raden av de många nytecknade avtal som bemanningsföretaget Centric Care rott i hamn i inledningen av 2018.

– Att så många kommuner, landsting och privata aktörer väljer att teckna avtal med Centric Care är ett kvitto på att vi är konkurrenskraftiga, har hög leveransförmåga samt är professionella i vårt arbete, säger sverigechef Linda Uddén.

För företagets sjuksköterskor och distriktssköterskor innebär avtalet en ny pusselbit i det ständigt växande utbudet av uppdragsorter som Centric Care kan erbjuda. Centric Care har ett stort antal tecknade ramavtal i hela Sverige och Norge, det innebär en trygghet för de sjuksköterskor och distriktssköterskor som jobbar för företaget.

– Genom att vi har så många ramavtal i Sverige har vi  möjligheten att erbjuda våra sjuksköterskor fastanställning i hela landet. För den som vill finns det gott om uppdrag, oavsett tid på året, berättar Linda Uddén.

 

Intresserad av hur det är att jobba som bemanningssjuksköterska i ett av Skandinaviens största bemanningsföretag inom hälso-och sjukvård?  Kontakta oss redan idag.

Läs också