Sommaruppdragen är här!

Nu är sommaren här! I alla fall i vår planering. Meddela oss vilka veckor du vill jobba i sommar redan nu för att få de uppdrag som passar dig allra bäst! Sverige eller Norge spelar ingen roll. Vi har uppdrag i båda länderna.

Sjuksköterskor och Specialistsjuksköterskor

Centric Care har ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge vilket gör att vi har ett brett utbud av uppdrag för sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor året runt. Under sommaren är alltid behoven extra stora.  Det finns uppdrag från Malmö i söder till Hammerfest i nord. Till och med 100 km ut från svenska fastlandet på fantastiska Gotland finns det chans till ett jobbäventyr.

Lediga sjuksköterske- och specilaistsjuksköterskeuppdrag i Sverige

Lediga sjuksköterskeuppdrag Norge

Lediga specialistsjuksköterskeuppdrag i Norge

Läkarstudenter

Om du har läst klart farmakologin och läst 6 terminer eller mer på läkarutbildningen kan du få värdefull erfarenhet i Norge i sommar. Centric Care har en lång tradition av att erbjuda läkarstudenter sommarjobb i hjemmetjenste och på sykehjem i Norge.  Vi kan ofta ta ett stort antal studenter till samma ställe så det finns möjlighet att resa och bo med studiekamrater och få ett riktigt jobbäventyr tillsammans i sommar. Hör av dig så berättar vi mer.

 Se lediga uppdrag för läkarstudenter

 

Läs också