Stolt sponsor för Blodomloppet

Centric Care kommer för andra året i rad att stå som lokal sponsor för Blodomloppet i Malmö 14 maj och Göteborg 3 juni.

Under Blodomloppet springer, joggar och promenerar över hundra tusen deltagare i 18 lopp i sjutton städer, det gör loppet till Sveriges största motionslopp. Blodomloppets syfte är att uppmärksamma och manifestera behovet av blodgivning samt att främja en hälsosam livsstil. Allt överskott går tillbaka till arrangörsföreningarnas idrottsverksamheter och till att främja vikten av blodgivning.

Centric Care upprepar nu succén från förra året och kommer att sponsra Blodomloppet lokalt i Göteborg och Malmö där företaget också har kontor. I sitt sponsortält kommer Centric att bjuda på nypoppad popcorn, tävlingar och berätta mer om hur det är att jobba inom hälso- och sjukvården som bemanningspersonal.

– För oss på Centric Care är Blodomloppet den perfekta arenan där vi både får chansen att uppmärksamma blodgivningen och möta vårdpersonal för att berätta mer om vårt erbjudande. Samtidigt blir det ett tillfälle för vår personal att ses och göra något trevligt tillsammans, säger Maritha Arcos, Marknadsassistent på Centric Care.

Friskvård och hälsa har alltid varit något som är prioriterat hos Centric Care. Förutom olika sponsoraktiviteter inom sporter som tex längdskidor, cykel och hockey erbjuder Centric Care ett generöst friskvårdsbidrag på 4000kr/år till alla sina anställda.

Centric Care kommer också att ställa upp med ett antal lag som deltar i loppet.

När & Var?

14 maj – Blodomloppet Malmö

Bulltofta Rekreationsområde.

3 juni – Blodomloppet Göteborg

Slottsskogen.

 

För mer information se Blodomloppets hemsida

 

Läs också