Anestesisjuksköterska

Är du utbildad anestesisjuksköterska och söker efter nytt jobb? Då behöver vi dig. Vi söker skickliga, engagerade och duktiga medarbetare till uppdrag för våra kunder.

Registrera CV

Registrera CV eller ta kontakt för ett samtal utan förpliktelser. Vi hjälper dig på väg upp längs din karriärstege, om du vill arbeta som anestesisjuksköterska eller inom hälsa och medicin i allmänhet.

Trygg bemanning av anestesisjuksköterskor

Är du utbildad anestesisjuksköterska och vill jobba flexibelt? Då kan vi på Centric Care hjälpa dig med just det. Vi erbjuder många spännande uppdrag på några av de mest attraktiva arbetsplatserna i landet. Vi söker många olika typer specialistsjuksköterskor inom alla områden, däribland dig med bakgrund som anestesisjuksköterska.

Vi vill erbjuda alla våra kunder trygg bemanning oberoende av specialitet. Hos oss vet vi hur viktigt det är med personlig och nära kontakt, och därför bygger vi alltid bra relationer till både sjuksköterskor och kunder.

Läs mer: Intensivvårdssjuksköterska

Bemanningsföretag med erfarenhet från sjukvården

Många av våra anställda har erfarenhet och bakgrund från vården, så att de enklare kan förstå vilka behov du har.

Således vet vi vad vi pratar om och ser alltid till att du är nöjd med jobbet som anestesisjuksköterska genom oss. Vi är även kända för vårt engagemang och våra personliga relationer. Därför har vi även kontor på flera platser i Sverige och Norge.

Hos oss kommer du alltid vara i trygga händer. Vi sätter oss in i dina behov och tar även gärna ett samtal med dig som är under utbildning.

Vem söker vi?

Vi söker dig som gått en vidareutbildning i anestesisjukvård och som fokuserar på att ge god vård och behandling. Utbildningen består av både teori och praktik, så att du är väl förberedd för arbetet du ska utföra i fortsättningen. Du får gärna ha bred erfarenhet från postoperativa avdelningar.

Vi är mån om att du är omsorgsfull när du möter patienten, och att du är bra på att hantera akuta situationer. Du möter ofta svårt sjuka patienter i arbetsvardagen och bör därför kunna ta ansvar och fatta beslut på egen hand. Som anestesisjuksköterska tar du hand om patienten både under och efter anestesi. 

Vi vill erbjuda våra kunder ett brett urval av trygga och bra sjuksköterskor. Vi söker även dig som precis har fått behörighet som sjuksköterska.

Fördelar

Om du blir anställd som sjuksköterska via Centric Care får du många fördelar. Bland annat kan vi erbjuda en konkurrenskraftig lön och pension från det datum du blir anställd. Vi har dessutom en försäkring som hjälper dig om du blir sjuk eller ej arbetsför.

Hos oss får du stor frihet och flexibilitet att arbeta med det du vill. En viktig del av vår vardag är nämligen att du som anställd ska trivas. Därför gör vi allt vi kan för att möta dina behov och önskemål.

Andra yrken inom sjukvården

Har du erfarenhet eller utbildning inom hälsovård? Vi söker skickliga medarbetare på flera områden.

Vi söker dig som är:

  • Sjuksköterska
  • Specialistsjuksköterska
  • Läkare
  • Läkarstudent
  • Övrig hälsopersonal

Centric Care är ett professionellt bemanningsföretag med engagerade anställda och vårdpersonal. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom sjukvården, och många av våra anställda har erfarenhet från branschen. Vi vill hjälpa dig att lyckas på din väg mot ditt karriärsmål – därför kommer du få möjlighet att arbeta inom just det du vill, däribland som anestesisjuksköterska.

Läs mer: Operationssjuksköterska

Vi är Centric Care 

Centric Care AS ägs av nederländska Centric BV, som är en av Europas största privatägda tjänsteleverantörer. Idag har företaget över 5000 anställda i hela Skandinavien och Nordeuropa.

Centric Care är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag, och vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Söker du jobb som anestesisjuksköterska? Registrera ditt CV hos oss idag. Du kan även ta kontakt för ett samtal om hur vi kan hjälpa dig.

Vi ser fram emot att höra från dig och vi finns alltid tillgängliga på e-post! Ta kontakt om det är något du undrar över. 

Kontakta oss