Intensivvårdssjuksköterska

Är du utbildad intensivvårdssjuksköterska som är på utkik efter en ny arbetsplats? Centric Care behöver flera skickliga sjuksköterskor till spännande uppdrag för våra kunder.

Registrera CV

Vill du veta mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa dig? Ta kontakt för ett samtal utan förpliktelser eller registrera ditt CV idag.

Sjuksköterskor med specialistutbildning

Behovet av sjuksköterskor är ökande, något vi hos Centric Care även märker bland våra kunder. Vi erbjuder bra villkor, bra arbetsmiljö och flexibilitet. Vårt mål är att sjuksköterskor ska fortsätta med det viktiga jobbet de gör och därför ser vi till att våra sjuksköterskor ska trivas där de är.

Vi behöver dig med kandidatexamen inom sjukvård men även dig med specialistutbildning, häribland intensivvårdssjuksköterskor. Vi har särskilt stort behov av dig som vidareutbildat dig inom intensivvård eller klinisk omvårdnad, och inom andra områden inom avancerad medicinsk kompetens.

Vi kan hjälpa dig att hitta drömjobbet

Centric Care är ett av de ledande bemanningsföretagen i Skandinavien. Vi har kunder i Sverige och Norge, och söker ständigt efter nya och skickliga sjuksköterskor med specialistutbildning. Om du är på jakt efter en tjänst som intensivvårdssjuksköterska, har du kommit rätt. 

Om du vill ha en lite annorlunda arbetsvardag samt lite mer flexibilitet, kan ett jobb via Centric Care vara något för dig. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, bra försäkringar och pension, samt mycket mer.

Vårt företag består av engagerade och duktiga anställda och vårdpersonal. 

Annan typ av sjukvårdspersonal

Centric Care är ett professionellt bemanningsföretag med uppdrag över hela Sverige och Norge. Vi letar efter duktiga och skickliga kandidater till att bemanna tjänster som bland annat intensivvårdssjuksköterska.

Vi söker även dig som är:

  • Sjuksköterska
  • Specialistsjuksköterska såsom operationssjuksköterska
  • Läkare
  • Läkarstudent
  • Övrig vårdpersonal

Jobben hos en uppdragsgivare kan vara allt från behandling av akut och svårt sjuka patienter, till övervakning och vård på intensivvårds- och postoperativ avdelning. Vi söker omsorgsfulla personer som tar hand om både patient och anhöriga.

Läs mer: Sjuksköterska Stockholm

Bra förmåner som anställd genom Centric Care

Funderar du på varför du borde registrera ditt CV hos oss?

Som anställd genom Centric Care får du många bra förmåner. Bland annat tillhandahåller vi en konkurrenskraftig lön och pension från det datum du blir anställd. Vidare har vi ett försäkringssystem som hjälper dig som blir sjuk eller ej arbetsför.

Du kommer alltid bli väl omhändertagen och hörd hos oss. Som intensivvårdssjuksköterska hos Centric Care får du stor frihet och flexibilitet att arbeta inom det område du önskar.

En viktig del av vår vardag är att se till att du trivs hos våra uppdragsgivare. Därför gör vi alltid allt vi kan för att tillmötesgå dina behov och önskemål.

Vilka är Centric Care?

Centric Care AS ägs av nederländska Centric BV, som är en av Europas största privatägda tjänsteleverantörer. Idag har företaget över 5000 anställda i hela Skandinavien och Nordeuropa.  

Centric Care är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag och vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. 

Registrera ditt CV idag

Vi söker dig som har en vidareutbildning som intensivvårdssjuksköterska eller andra områden inom vården. Du fokuserar på att patienten ska få god vård och behandling, och du brinner för det.

Vi erbjuder många spännande uppdrag på några av de mest attraktiva arbetsplatserna i landet. Därför söker vi efter specialistsjuksköterskor inom alla specialistområden. Vi erbjuder heltid, deltid och säsongsbaserat arbete. Centric Care tillhandahåller bra förmåner, trevliga medarbetare och flexibilitet. Sök en tjänst som intensivvårdssjuksköterska hos oss idag.

Registrerar ditt CV idag eller kontakta oss för ett samtal. Vi ser fram emot att höra från dig!

Prova att arbeta som sjuksköterska i Norge

Om du har svårt att få jobb som sjuksköterska i Sverige, eller vill jobba utomlands, finns det många fördelar med att prova att arbeta i Norge.

Oavsett om du är sjuksköterska, intensivvårdssjuksköterska eller har specialiserat dig inom andra fält, kanske du har en önskan om att jobba i Norge via Centric Care. Norge har en bra arbetsmarknad med väldigt konkurrenskraftig lön, samt lagar och organisationer som skyddar dig som arbetstagare. Du har bra och skyddade rättigheter och rätt till bra arbetsförhållanden.

Om du vill ha mer information om att arbeta i Norge kan du kontakta oss på e-post eller telefon. Vi är redo att svara på det du undrar om gällande arbete i Oslo eller andra norska städer.

Kontakta oss