Personal berättar

På Centric tror vi på människor. Våra medarbetare gör oss till de vi är. De gör att vårt varumärke skiljer sig från andras. De är vår viktigaste resurs och vår framtid.
Vi är samarbetsvilliga och vi har starka personliga relationer till alla våra anställda, samarbetspartners och kunder.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs

Här berättar några av våra konsulter om hur det är att jobba på bemanningsföretag och hur de upplever Centric Care som arbetsgivare.

Du måste godkänna marknadsföringscookies för se videon.

”Konsultcheferna engagerar sig i både konsulter och kunder. Det är något jag vet att kunder jag jobbar hos uppskattar väldigt mycket."

Inga-Britt Melin, Sjuksköterska

”Jag har hållit på i 13 år och har inte ångrat det en dag! Haft bra kommunikation med konsultcheferna och tycker att det är skönt att de vet vem jag är och vad jag står för."

Annika Louthander, Operationssjuksköterska

”Det bästa är att själv styra sitt eget schema och att man ständigt utvecklas i sin yrkesroll”

Rosa Tas, Sjuksköterska

”Trots att jag är bemanningspsykolog har jag varit på samma arbetsplats längre än många av de ordinarie”

Mattias Kvarnfors, Psykolog

”Jag kan rekommendera alla att ta en break för att se något annat och lära sig något mer. Ta tjänstledigt och sök er till Centric. Jag kommer att fortsätta jobba för Centric så länge jag kan för jag tycker det är så roligt!"

Monica Nilsson, Undersköterska

”Det är skoj att verkligen känna sig värdefull och uppskattad på sin arbetsplats. Jag har alltid blivit trevligt bemött hos Centric Care. De ställer upp mycket för oss konsulter och visar stor hänsyn."

Ida Jonsson, Medicinsk sekreterare