Läkare

Att jobba som läkare inom bemanning ger en frihet att själv bestämma över sin arbetstid och fritid, bättre betalt än tidigare och framförallt ett äventyr att minnas.

Jobba som bemanningsläkare

Behovet av resursläkare, hyrläkare eller stafettläkare har varit stort många år nu och det blir inte mindre. När du arbetar som läkare inom bemanning får du en rad fördelar som gör att många läkare och specialistläkare väljer detta arbetssätt.

Variation som låter dig utvecklas i din profession

Många av våra konsulter lyfter fram möjligheten att själv kunna styra över sin tid som en av de stora fördelarna med att jobba som resursläkare. En annan fördel är att du får möjlighet att se många olika arbetsplatser och på så sätt utvecklas i din yrkesroll.   Som läkare inom bemanning ges du också lyxen att fokusera på det kliniska och mindre på det administrativa.

Högre lön

Det är ingen hemlighet att du som hyrläkare får en högre lön och andra konkurrenskraftiga villkor. Hos Centric Care erbjuder vi bland annat ett unikt friskvårdsbidrag till alla våra anställda på upp till 4000 kr/år.

Berätta för oss vad som är viktigt för dig så hittar vi rätt bemanningsuppdrag. Kontakta oss redan idag!

Beklagar, din sökning gav ingen träff. Du kan också själv anmäla intresse till de tjänster som vi inte publicerar på hemsidan genom att registrera ditt CV.

Ladda flerLadda fler