Socionom

När du jobbar som socionom inom bemanning får du frihet att själv kunna påverka din arbetstid och dina uppdrag. Centric Care hjälper dig att få ihop livspusslet.

Karin Made Regionchef Stockholm / Konsultchef bemanning sjuksköterskor/ socionomer

Jobba som socionomkonsult

Vi är bäst på bemanning, personalansvar och kundkontakt. Du är bäst på dina arbetsuppgifter som socionom. Låt oss tillsammans ge riktigt bra socionombemanning ett ansikte.

Som socionom har du många yrkes- och utvecklingsmöjligheter. Allt fler har upptäckt fördelarna med att arbeta som socionomkonsult för bemanningsföretag. Är du också nyfiken?

Ta nästa steg, bredda din erfarenhet och tjäna pengar

Hos oss finns stora möjligheter för dig som är socionom att bredda din erfarenhet eller ta ett nytt steg i karriären. Vi kan erbjuda dig uppdrag som underkonsult genom ditt eget företag alternativt att ta en visstids- eller fastanställning genom Centric Care.

Som socionomkonsult får du privilegiet att välja mellan korta eller längre uppdrag, du ges mer tid till socialt arbete och behöver lägga mindre fokus på det administrativa. Att du dessutom kommer att tjäna bättre som konsult än vid en traditionell anställning är givetvis ett plus i kanten.

Berätta för oss vad som är viktigt för dig så hittar vi rätt bemanningsuppdrag. Just nu har våra kunder extra stora behov av dig som har erfarenhet som skolkurator, socialsekreterare eller biståndshandläggare.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

Beklagar, din sökning gav ingen träff. Du kan också själv anmäla intresse till de tjänster som vi inte publicerar på hemsidan genom att registrera ditt CV.

Ladda flerLadda fler