Anestesisjuksköterska till Lycksele

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Är du legitimerad anestesisjuksköterska som söker efter nya spännande uppdrag? Då kan du vara den vi söker till ett bemanningsuppdrag i Lycksele!

Vi söker dig som är sjuksköterska inom anestesi till liten operationsavdelning med 5 operationssalar i Lycksele Lasarett. Du som anestesisjuksköterska har gedigen erfarenhet av alla anestesimetoder som kan tänkas förekomma på en operationsavdelning.  Du arbetar inom operation där patienter opereras för trauma, kirurgi, ortopedi, gynekologi, urologi, tand samt barn inom alla grupper. Viktigt med god samarbetsförmåga då arbetet över klinikgränser mellan de olika yrkeskategorierna förekommer.

Till uppdraget söker vi dig som är tillgänglig under perioden v.4-18 
Arbetstid: Vardagar 7-19 och beredskapstjänstgöring mellan 19:00-07:30. Beredskapstjänstgöring för helger fredag 16:30 – måndag 07:30 förekommer.
Kontinuitet genom hela uppdraget är förstås meriterande. 

DIN PROFIL

  • Legitimerad Sjuksköterska och vidareutbildad Anestesisjuksköterska 
  • Minst 2 års erfarenhet som Anestesisjuksköterska 
  • Erfarenhet inom trauma, kirurgi, ortopedi, gynekologi, urologi och tand. Vuxna och Barn. 

HOS OSS FÅR DU

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Nedan kan du läsa om ett urval av de förmåner som ingår i kollektivavtalet samt förmåner som är unika för Centric Care.

  • Kollektivavtalade försäkringar: ålderspension, sjukpension, familjeskydd.
  • Arbetsskadeförsäkring.  
  • Tjänstepension enligt ITP 
  • Extra hög semesterersättning
  • Förmånligt friskvårdsbidrag och rabatterade friskvårdstjänster
  • Årlig HLR-utbildning

OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar jag kontakt med dig. 

Hanna Löfbom
0725-98 22 07
hanna.lofbom@centric.eu