Centric Care söker fysioterapeut till privat kund i Brålanda

Är du fysioterapeut ochvull arbeta på uppdrag i brålanda? – läs vidare

OM UPPDRAGET

För våra kunders räkning söker vi nu fysioterapeut till en privat kund i Brålanda mellan v 3-13, möjlighet till förlängning kan finnas.
Omfattning: 100%.
Arbetstid: vardagar mellan kl. 8.00-16.30, inkl. 30 min lunch.

DIN PROFIL
Vi önskar att du har primärvårdserfarenhet och vana av digitala möten och telefonrådgivning. Har adekvat utbildning för primärvårdsarbete och är självgående. Van vid högt tempo och behöver ”dra in” minst 15 poäng/dag. 

Vi ser att du är legitimerad fysioterapeut med minst två års arbetslivserfarenhet.
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!