IVA sjuksköterskor till sydöstra Sverige

Skräddarsy ditt jobb! Hos oss på Centric Care hjälper vi dig att hitta ditt drömjobb oavsett om det gäller arbete nära eller långt håll, korta som långa uppdrag. Trygga villkor och bra lön ingår! Bemanning behöver inte vara krångligt. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer! 
 

OM UPPDRAGET
Nu söker vi för vår kunds räkning dig som är legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska till ett längre uppdrag i sydöstra Sverige under hösten och vintern. Uppdraget startar v.45 t o m v.52. Arbetstiderna är dag, kväll, natt och helg. 

Kontinuitet är meriterande, men även du som kan jobba delar av höst- och vinterperioden är varmt välkommen in med en ansökan. Vi ordnar med resor och boenden i förekommande fall och trevlig sammankomst för bättre sammanhållning, gemenskap och stöd. 

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom IVA. Du har minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet av arbete inom slutenvården. Du har med fördel journalkunskaper i Cosmic och erfarenhet av covid-vård.
Du kan hantera ventilator-servo-u, pumpar-Braun, Dialys-PrisMax och PDMS-system.

DINA PERSONLIGA EGENSKAPER
Förmåga att arbeta självständigt och samtidigt vara en teamspelare.
God kommunikationsförmåga för att interagera med patienter, anhöriga och kollegor.
Flexibilitet och anpassningsförmåga i olika vårdmiljöer.
Trygg i yrkesrollen och van vid att ta ansvar. 
Du har tidigare arbetat som konsult eller vill testa på bemanning för första gången. 

ATT ARBETA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer?  Kontakta oss redan idag genom att söka tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen! Tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.