Nattsjuksköterskor till längre uppdrag i sydvästra Sverige

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är en trygg och erfaren sjuksköterska till ett bemanningsuppdrag för nattjänstgöring på en medicinavdelning. .  

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinsk slutenvårdsavdelning.
Avdelningen är inriktad mot hematologi, endokrinologi och lungmedicin. Verksamheten vårdar även patienter med varierande invärtes medicinska sjukdomar.
Avdelningen har 24 vårdplatser fördelat på 3 vårdlag, varje sjuksköterska ansvarar för 8 patienter.

Behov finns under från 26 februari till 1 september 2024, med stor chans till förlängning.
Tjänstgöring: vardagar natt inklusive helgtjänstgöring varannan helg. 

Vi ser gärna att du som söker kan jobba med kontinuitet genom hela uppdraget, men även du som kan jobba delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, gärna inom medicin/hematologi. Kunskaper inom journalkunskaper VAS/NCS är meriterande. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!