Sjuksköterska för nattarbete för sommaruppdragtill i MAVA i Sydvästra Sverige

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care

OM UPPDRAGET

Nu söker jag dig som är en trygg och erfaren sjuksköterska till ett sommaruppdrag på en akutvårdavdelning (MAVA) i Halmstad. 

Vårdplatserna på den medicinska akutvårdsavdelningen är i första hand avsedda för medicinklinikens patienter för observation eller korta vårdtider.
På avdelningen vårdas även patienter med mag- och tarmsjukdom eller diabetes och hormonella sjukdomar. 

MAVA innehåller även specialiteterna gastro och endo och tidigare erfarenhet av detta samt Covidvård har företräde.
Även meriterande är erfarenhet av att ha arbetat med central övervakning och högflödesbehandling av syrgas, detta är dock inte ett krav. 

Behov finns från 1 juni och sträcker sig till 1 september 2024.
Tjänstgöring; 75% – 100%, natt med rotation helger. 

Kontinuitet i uppdraget är förstås önskvärt, men vi vill gärna få in ansökningar även från dig som kan jobba delar av perioden.
Vid behov ordnar vi boende och resa för dig i Halmstad!

DIN PROFIL

 • Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, gärna erfarenhet av arbete på MAVA/AVA. 
 • Kunskap i journalsystemen VAS och/eller NCS är meriterande. 
 • Även meriterande är erfarenhet av att ha arbetat med central övervakning och högflödesbehandling av syrgas, detta är dock inte ett krav.

Personliga kvalifikationer:

 • Självgående i ditt arbete och trygg i din profession, mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. 
 • Du kan arbeta flexibelt samt är stresstålig, som sjuksköterska är du driven och mycket trygg i din roll. Du gillar att ta dig an nya utmaningar och kan självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter. 

HOS OSS FÅR DU

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Nedan kan du läsa om ett urval av de förmåner som ingår i kollektivavtalet samt förmåner som är unika för Centric Care.

 • Kollektivavtalade försäkringar: ålderspension, sjukpension, familjeskydd.
 • Arbetsskadeförsäkring.  
 • Tjänstepension enligt ITP 
 • Extra hög semesterersättning
 • Förmånligt friskvårdsbidrag och rabatterade friskvårdstjänster
 • Årlig HLR-utbildning
 • Självfakturering för dig med eget företag
   

OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagen. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar jag kontakt med dig. 

Banu Tümer  
0725-98 22 09
banu.tumer@centric.eu