Sjuksköterska till hemsjukvården i Ludvika.

OM UPPDRAGET
Nu söker vi för kunds räkning dig som är legitimerad sjuksköterska för arbete inom hemsjukvården. 

I Ludvika kommun jobbar du som sjuksköterska under en och samma organisation. Verksamheten utför alla insatser upp till sjuksköterskenivå i både ordinärt boende och SÄBO, samt LSS och soc. psykiatri.
Verksamheten är uppdelad i tre områden och utgår från tre separata arbetsplatser; två i centrala Ludvika och en i Sunnansjö.
I uppdraget ingår PAS-ansvar samt att handleda sjuksköterskestudenter. 

Behovet avser perioden 1 juni till och med 30 september 2023.  
Schemat innebär en sysselsättning på 100 % med en veckoarbetstid på 38,25 timmar fördelat på dagar, kvällar och helger.  Eventuellt nätter vid behov.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst ett års yrkeserfarenhet de senaste fem åren samt minst fyra månaders erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård under de senaste tre åren. 
För detta uppdrag behöver du uppvisa utdrag från belastningsregistret. 
Meriterande med kunskaper inom Propacita och Alfa-e

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.
 
Välkommen!