Sjuksköterska till Hörby kommun SOMMAR

Centric Care är en ledande aktör inom bemannings- och konsulttjänster inom hälso- och sjukvården. Vi samarbetar med olika kommuner och vårdinrättningar för att leverera högkvalitativa vårdtjänster och skapa en positiv inverkan på människors liv. Nu söker vi fler engagerade och kompetenta sjuksköterskor för spännande bemanningsuppdrag i Hörby men även andra orter i Sverige! 

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som vill uppleva sommaren i Hörby! Som sjuksköterska på detta uppdrag kommer du att vara en viktig del av teamet och arbeta nära kommunens alla verksamheter, SÄBO, korttid och HSV. Du kommer att dokumentera i Procapita, TES och APPVA. Dagtid, vardagar och helger, men nattt och kväll kan förekomma. 

UPPDRAGSPERIOD
V.25-35

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.
Erfarenhet av ProCapita är ett krav.

ATT ARBETA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!