Sjuksköterska till lungavdelning i Jämtland

Är du legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att jobba på en lungavdelning i Östersund?
Då har vi uppdraget för dig!

OM UPPDRAGET

Vårdavdelningen har 12 ordinarie platser. På avdelningen vårdas framför allt patienter med olika former av lungsjukdomar, bl a KOL (kroniskt obstruktiv lungsjukdom) och lungcancer.
Avdelningen har även ansvar för patienter som behöver syrgas i hemmet samt för patienter som har behov av respirator i hemmet.

Uppdraget innebär basarbete som sjuksköterska på vårdavdelning inom område för medicinska specialiteter.
Du som sjuksköterska kan komma, beroende på verksamhetens behov, att under avtalstiden få tjänstgöra vid olika enheter inom verksamhetens medicinska områden (HIM och HNR). OBS:

Behovet är från  19 juni och sträcker sig till 3 september 2023. 

Generellt gäller treskift men även enbart nattpass kan vara relevant.
Kontinuitet i uppdraget är förstås önskvärt, men vi vill gärna få in ansökningar även från dig som kan jobba delar av perioden.

Vid behov ordnar vi boende och resa för dig i Östersund. 

DIN PROFIL
Sjuksköterska med minst 2 års tjänstgöring, erfarenhet av att jobba på medicinsk akutvårdsavdelning. Vana att hantera allmän invärtesmedicinska patienter är önskvärt men inget krav. Lungmedicinska kunskaper primernas.
Önskemål om att du ska kunna utföra syra-bas provtagning.

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!