Sjuksköterska till primärvård i Umeå hösten 2023

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som legitimerad sjuksköterska och som vill jobba på ett bemanningsuppdrag inom hemsjukvård i Umeå. Uppdraget sträcker sig från september till december med stor chans till förlägning. Arbetstiderna är dag och kväll. 

Vi kan hjälpa till med boende och resa vid behov. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar med medicinska bedömningar och insatser. Bland annat på primär- och specialistnivå. 

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet av arbete inom hemsjukvård, avancerad hemsjukvård samt palliativ vård. Meriterande med journalkunskaper i NCS Cross. 
 
OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård. Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.  Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!