Sjuksköterska till SÄBO i Piteå

OM UPPDRAGET
Nu har vi möjlighet att erbjuda ett uppdrag inom SÄBO i Piteå! Passa på att kombinera arbete med att utforska det vackra sommarstaden. Uppdraget sträcker sig under perioden juni – augusti. Arbetstiderna är dag, kväll samt helg. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter på ett SÄBO. Du kommer att ansvarar för de som bor på boendet och planera och genomföra de sjukvårdsinsatser som behövs. 

DIN PROFIL
Du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat på ett särskilt boende eller liknande verksamhet. Är ansvarstagande och har förmågan att planera dina dagar och de insatser som krävs. Du har arbetat minst två år som sjuksköterska och känner dig trygg i din yrkesroll. 
 

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en garantianställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som garantianställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!