Sommarjobba som bemanningssjuksköterska i HSV

Vill du vara en del av vårt team på Centric Care och bidra till att ge bästa möjliga vård och omsorg till patienter i deras eget hem? Då är du den vi söker! Vi på Centric Care söker nu en erfarna och engagerade sjuksköterskor som vill arbeta hos vår kund i Lund där uppdrag finns både inom hemsjukvården och på Särskilt boende.

Arbetsuppgifter:

 • Ansvara för att bedöma och planera omvårdnadsbehovet
 • Utföra medicinska bedömningar, såsom sårbehandlingar, läkemedelshantering och provtagningar
 • Ge stöd och handledning till vårdteamet och anhöriga för att säkerställa kontinuitet i vården
 • Samarbeta med andra vårdprofessioner och vara delaktig i tvärprofessionella teammöten
 • Dokumentera och följa upp vårdåtgärder enligt gällande riktlinjer och rutiner

Kvalifikationer:

 • Legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård
 • Minst två års yrkeserfarenhet.
 • Erfarenhet av arbete inom hemsjukvård eller liknande verksamhet är meriterande
 • Förmåga att arbeta självständigt och fatta snabba och korrekta beslut
 • God kommunikationsförmåga och förmåga att skapa förtroendefulla relationer med både patienter och kollegor
 • Flexibilitet och anpassningsförmåga i förhållande till patienternas behov och arbetsbelastning
 • Körkort B

Uppdragsperiod: Uppdrag finns från V. 24-35. Ansök gärna även om du inte kan arbeta hela sommaren.

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Anna Hammarberg på tel. 072-598 22 03 eller på mail.

 

ATT ARBETA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!