Vi behöver bli fler arbetsterapeutkonsulter!

Centric Care är en ledande aktör inom bemannings- och konsulttjänster inom Hälso- och sjukvård. Vi samarbetar med olika kommuner och vårdinrättningar för att leverera högkvalitativa vårdtjänster och skapa en positiv inverkan på människors liv. Nu söker vi fler engagerade och kompetenta arbetsterapeut för spännande bemanningsuppdrag i södra Sverige men även andra orter i Sverige!

Arbetsterapeut – Dina Uppgifter: Som arbetsterapeut i detta uppdrag kommer du att vara en viktig del av teamet och arbeta nära kommunens vårdpersonal. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar:

  • Genomföra bedömningar av patienters behov och utforma individuella behandlingsplaner.
  • Utföra arbetsterapeutiska interventioner för att främja rehabilitering och öka patienternas självständighet.
  • Delta i tvärprofessionella möten för att diskutera och planera vårdinsatser.
  • Dokumentera och rapportera patientens framsteg och utförda åtgärder enligt gällande riktlinjer.
  • Ge stöd och vägledning till patienter och deras anhöriga.
Krav: Vi söker dig som uppfyller följande kvalifikationer och egenskaper:
  • Legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet av kliniskt arbete.
  • Förmåga att arbeta självständigt och samtidigt vara en teamspelare.
  • God kommunikationsförmåga för att interagera med patienter, anhöriga och kollegor.
  • Kunskap om relevant lagstiftning och riktlinjer inom arbetsterapi.
  • Flexibilitet och anpassningsförmåga i olika vårdmiljöer.
Anställningsform: Bemanningsuppdrag på heltid/deltid, med olika uppdragslängd
Placering: Södra Sverige (Placeringsort kan variera beroende på behov).
Ansökan: Om du är en passionerad arbetsterapeut som vill vara en del av vårt dedikerade team och bidra till högkvalitativ vård, ser vi fram emot att höra från dig. 

Kontakt: Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Hammarberg på anna.hammarberg@centric.eu eller på tfn: 072-598 22 03

Vi ser fram emot din ansökan!

 

CENTRIC CARE
Som bemanningsanställd på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. 
​Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Stockholm, Luleå och Oslo.
Vi har möjlighet att erbjuder våra kunder tillfällig och fast bemanning och kan därför erbjuda dig som konsult varierande uppdrag och en egen dedikerad kontaktperson.
Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår!
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet,  Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!