Om Centric Care

Centric Care är specialiserade på bemanning av sjuksköterskor, psykologer, medicinska sekreterare, socionomer, läkare samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. 

Professionell bemanning sedan år 2000

Centric Care AB bedriver, tillsammans med vårt systerföretag Centric Care AS, bemanning och rekrytering inom hälso-och sjukvård i Sverige och Norge.  Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor.

Centric Care ägs av nederländska Centric BV som också har verksamheter i Belgien, Tyskland, Schweiz och Rumänien.

Centric är ett av Europas största privatägda tjänstebolag med över 5000 anställda i Skandinavien och Nordeuropa.  I norden bemannar och rekryterar Centric även inom IT.

Lokala kontor

Centric Care är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag inom hälso- och sjukvård med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i AlmegaKompetensföretagen. Vi har tecknade kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Centric Care är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Detta innebär en trygghet för både våra kunder och medarbetare.