Operationssjuksköterska

Är du operationssjuksköterska och söker efter nytt jobb? Centric Care behöver skickliga och kunniga sjuksköterskor till spännande uppdragsgivare.

Registrera CV

Har du en legitimation som sjuksköterska och vill ha ett jobb som ger dig frihet att välja det du önskar? Då bör du registrera ditt CV hos oss eller ta kontakt för ett samtal utan förpliktelser.

Vi söker följande

Centric Care är ett professionellt bemanningsföretag med uppdrag över hela Sverige och Norge. Vi vill hitta skickliga och kunniga kandidater till att bemanna tjänster som bland annat operationssjuksköterska.

Vi söker dig som är:

  • Legitimerad sjuksköterska
  • Specialsjuksköterska såsom operationssjuksköterska
  • Läkare
  • Läkarstudent
  • Övrig vårdpersonal

Våra uppdragsgivare sträcker sig från privata kliniker till offentliga sjukhus. 

Läs mer: Intensivvårdssjuksköterska

Varför välja Centric Care?

Om du är på utkik efter ett nytt jobb som operationssjuksköterska kan vi hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb.

Centric Care är ett professionellt bemanningsföretag med engagerade anställda och vårdpersonal. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom sjukvården. Vi vill hjälpa dig att lyckas på vägen mot ditt karriärsmål, och hos oss får du möjligheten att arbeta inom just det du önskar.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, pension, försäkringar och mycket mer. Hos oss kommer du alltid vara i trygga händer, och vi gör alltid allt vi kan för att du ska trivas.

Vilka är Centric Care?

Centric Care AS ägs av nederländska Centric BV, som är en av Europas största privatägda tjänsteleverantörer. Idag har företaget över 5000 anställda i hela Skandinavien och Nordeuropa.

Centric Care är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag, och vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Trygg bemanning av sjuksköterskor

Vi erbjuder många spännande uppdrag på några av de mest attraktiva arbetsplatserna i landet. Därför söker vi sjuksköterskor inom alla specialistområden.

Vi vill erbjuda alla våra kunder trygg bemanning oavsett specialitet. Hos oss vet vi hur viktigt det är med personlig och nära kontakt, och därför bygger vi alltid bra relationer till både sjuksköterskor och kunder.

Våra kunder består bland annat av operationsavdelningar på kirurgiska enheter och behandlingsenheter på dagkirurgiska enheter och polikliniker.

Viktiga egenskaper hos en operationssjuksköterska

Som operationssjuksköterska ska du bistå under operation eller kirurgisk undersökning. En operationssjuksköterska måste ofta ta hand om patienter som är svårt sjuka och som genomgår kirurgisk och belastande behandling. Därför behöver vi dig som är självständig och omsorgsfull. Du är bra på att hantera kritiska och akuta situationer och möter patienten med ett leende.

Vi vill erbjuda alla våra kunder trygg bemanning oavsett specialitet. Hos oss vet vi hur viktigt det är med personlig och nära kontakt, och därför bygger vi alltid bra relationer till både sjuksköterskor och kunder.

Hur blir jag operationssjuksköterska?

Om du vill bli operationssjuksköterska måste du börja med att slutföra sjuksköterskeutbildningen. Därefter arbetar du två år som sjuksköterska innan du väljer att specialisera dig som operationssjuksköterska. 

Det kan du antingen göra genom att vidareutbilda dig, en utbildning på tre terminer, eller genom att ta en master i operationssjukvård. Mastern kan tas antingen fulltid eller deltid.

Läs mer: Specialistsjuksköterska

Fördelar via Centric Care

Om du är anställd som sjuksköterska via Centric Care, får du många fördelar. Bland annat kan vi erbjuda en konkurrenskraftig lön och pension från det datum du blir anställd. Vi har även ett försäkringssystem som hjälper dig om du blir sjuk eller ej arbetsför.

En viktig del av vår vardag är att du som anställd ska trivas. Därför ser vi alltid till att göra allt vi kan för att möta dina behov.

Registrera ditt CV idag

Vi söker dig som gått en vidareutbildning som operationssjuksköterska eller inom andra områden inom sjukvård, och som har fokus på bra vård och behandling.

Centric Care kan erbjuda fördelar, trevliga medarbetare och flexibilitet. Registrera ditt CV idag eller kontakta oss för ett samtal utan förpliktelser.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss