Sjuksköterska Stockholm

Är du utbildad sjuksköterska och på utkik efter jobb? Vi erbjuder spännande uppdrag i hela Sverige och Norge, och du väljer alltid själv var och när du vill jobba.

Registrera CV

Låter det här som något för dig? Registrera ditt CV eller kontakta oss idag. Du kan även se alla våra lediga tjänster här.

Ett bemanningsföretag med erfarenhet från branschen

Centric Care är ett bemanningsföretag som har erfarenhet inom sjukvården. Vi går in för att upprätta en nära och personlig kontakt med alla våra kandidater. Många av våra anställda har därför erfarenhet och bakgrund från branschen, så att de enklare ska förstå vilka behov du har.

Vi vet vad vi talar om och ser till att du alltid är nöjd med jobbet som sjuksköterska. Vi hos Centric Care är kända för vårt engagemang och våra personliga relationer. Därför har vi även kontor på flera platser i Sverige och Norge. Om du exempelvis söker arbete som sjuksköterska i Stockholm, har du kommit helt rätt.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och bra fördelar

Är du anställd som sjuksköterska i Stockholm via Centric Care får du många bra fördelar. Bland annat erbjuder vi en konkurrenskraftig lön och pension från det datum du blir anställd. Vi har dessutom ett försäkringssystem som hjälper dig om du blir sjuk eller ej arbetsför.

En viktig del av vår vardag är att se till så att du som anställd trivs. Vi gör därför allt vi kan för att möta dina behov.

Vad är det vi söker?

Vi söker dig som har studerat sjukvård, oavsett om du är nyutbildad eller erfaren. Vidare är vi alltid på jakt efter specialister, läkare, hälsovårdsarbetare och annan vårdpersonal.

Vidare söker vi dig som är bra på att samarbeta med andra och som vill jobba med människor i alla åldrar. Du bryr dig om och tar väl hand om både patienter och anhöriga.

En sjuksköterska ska vara social, initiativrik och självständig. Du får gärna ta kommando i kritiska situationer. Du ska vara självständig och kunna ta ansvar. Sjuksköterskor arbetar nämligen med både akut och kroniskt sjuka människor som kräver olika behandling.

Via oss kan du få jobb både i offentlig och privat sektor. Våra kunder är både kommunala sjukhem, privata verksamheter, hemtjänster och olika typer av sjukhus. Om du vill arbeta med barn kan du placeras på en barn- och ungdomsklinik, men om det är spänning och action du är ute efter så är det kanske akuten du ska arbeta på.

Vi är engagerade i att kunna erbjuda yrkesverksamma av hög kvalitet till alla våra kunder, som passar in bra och som ger god service. Centric Care söker dig som är öppen och anpassningsbar, som har tagit en specialistutbildning eller som arbetar mer generellt. Kontakta oss om du anser att du stämmer in på beskrivningen. 

Läs mer: Specialistsjuksköterska

Ta ett nytt steg på karriärstegen

Hos Centric Care erbjuder vi spännande och givande bemanningsuppdrag i hela Sverige och Norge. Vi söker dig som är:

 • Sjuksköterska
 • Specialsjuksköterska
 • Läkare
 • Läkarstudent
 • Övrig vårdpersonal

Centric Care är ett professionellt bemanningsföretag med engagerade anställda och vårdpersonal. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom sjukvården och vill hjälpa dig att lyckas på vägen mot ditt karriärsmål. Hos oss får du möjligheten att arbeta inom det område du önskar.

Fördelar med att arbeta via ett bemanningsföretag

Att arbeta som sjuksköterska eller vårdpersonal via ett bemanningsföretag som Centric Care, kan ha många fördelar.

Flexibla tjänster

Den absolut största fördelen är möjligheten att jobba där du vill och när du vill. Vi söker både kandidater som kan jobba heltid, deltid, skift och säsong.

Lär känna dig själv bättre

Många av våra anställda ser den här möjligheten som en stor fördel och frihet. Du får möjlighet att arbeta på flera platser och samtidigt utveckla dig inom de områden du vill vidareutvecklas i. Många föredrar att vara anställda via bemanningsföretag för att täta hål i sitt CV och för att lära sig mer om sig själv.

Jobb över hela landet

Vi har många spännande kunder över hela landet, och tillsammans hittar vi den arbetsplats som passar dig och dina behov bäst. Oavsett om du vill jobba som sjuksköterska i Stockholm eller någon annanstans – hittar vi det som matchar dina behov!

Vilka är Centric Care?

Centric Care AS ägs av nederländska Centric BV, som är en av Europas största privatägda tjänsteleverantörer. Idag har företaget över 5000 anställda i hela Skandinavien och Nordeuropa.

Centric Care är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag och vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo.

Varför jobb hos Centric Care?

Hos Centric Care tror vi på människor. Vi bygger personliga och professionella relationer till alla våra medarbetare och ser till att just du blir sedd. Genom att jobba via oss kommer dina önskemål och behov bli hörda. Tillsammans hittar vi ditt drömjobb.

Jobbar du som sjuksköterska i Stockholm via Centric Care, får du fördelar såsom konkurrenskraftig lön och bra försäkringssystem. Du kan alltid vara säker på att vi hjälper dig, oavsett var och när.

Vad säger våra medarbetare?

Våra medarbetare gör oss till de vi är, och det är just det som gör vårt varumärke så unikt. Våra kunder återkommer till oss eftersom de är nöjda med det jobb våra medarbetare utfört. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs.

Vi har även pratat med några av våra medarbetare, och återkommande ord samt meningar är:

 • Trygghet
 • Frihet
 • Bra kommunikation
 • Bra erfarenhet
 • Glädje
 • Stolthet
 • Hög kvalitet

Om du trivs, kommer det även att återspegla sig i arbetet du gör. Det är just därför vi gör allt vi kan för att både kund och kandidat ska vara en bra matchning.

Bli sjuksköterska i Stockholm

Låter detta som något för dig? Registrera ditt CV hos oss idag. Du kan även ta kontakt för ett samtal utan förpliktelser om hur vi kan hjälpa dig. Vi blir alltid glada när vi får ut någon i arbete och förser en kund med en bra anställd.

Bli sjuksköterska i Stockholm – kontakta oss på Centric Care. Vi ser fram emot att höra från dig! Ta även kontakt med oss om du söker sjuksköterska i Sverige eller Norge.

Kontakta oss