Medarbeiderne er vår viktigste ressurs

Her forteller noen av vikarene våre om hvordan det er å jobbe for et bemanningsselskap, og hvordan de opplever Centric Care som arbeidsgiver.

”For meg er trygghet, frihet til å velge og god kommunikasjon med min arbeidsgiver viktigst. Dette har jeg fått gjennom Centric Care. Jeg har jobbet for selskapet i 2 år, og kan anbefale Centric til sykepleiere og annet helsepersonell i alle aldre.”

-Povilas, sykepleier Centric Care 

”Det som sies ute hos kunden er ofte at Centric har medarbeidere av høy kvalitet. Jeg har hatt kjempegode personalansvarlige hos Centric og er veldig fornøyd, og vil gjerne jobbe her frem til jeg blir pensjonist. Det kunne ikke vært bedre!”

-Teresa. sykepleier

”Jeg har holdt på i 13 år og har ikke angret en dag! Jeg har en veldig god kommunikasjon med personalansvarlige og synes det er viktig at de vet hvem jeg er og hva jeg står for.”

-Annika, operasjonssykepleier

”Jeg kjenner glede og stolthet når jeg går på jobb med mitt navneskilt og forteller at jeg kommer fra Centric Care. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg som er litt eldre er aktuelle for så mange spennende jobber. Jeg kjenner meg verdsatt og glad for å få alle disse mulighetene hos Centric Care.”

-Siv Lind, helsefagarbeider

”Å jobbe innen bemanning gir meg både frihet og trygghet på samme tid, men fremfor alt er det veldig spennende!”

-Rose- Marie, helsefagarbeider