Förmåner

Det finns många skäl att jobba för Centric Care. 404 stycken närmare bestämt. Låt oss börja med några av de bästa.

Anna Hammarberg Senior konsultchef / sjuksköterska Bemanning psykologer och sjuksköterskor

Vi behöver dig!

Som sjuksköterska, psykolog, medicinsk sekreterare, läkare, undersköterska, fysioterapeut eller övrig vårdpersonal erbjuder vi dig spännande uppdrag i hela Sverige och Norge och du väljer alltid själv Var och När du vill arbeta!

Vi som arbetar på Centric Care har lång erfarenhet av bemanning inom vård och socialt arbete och erbjuder dig en attraktiv arbetsgivare, som behöver just dina kunskaper. Vi har goda konkurrensförhållanden och varierande uppdrag under både långa och korta perioder. Våra kunder är vanligtvis landsting, kommuner samt privata vårdgivare.

Engagemang som gör skillnad

Vi på Centric Care vet att det är viktigt med en nära och personlig kontakt till våra konsulter. Därför får du en egen kontaktperson som vet vem du är och som känner till dina specialiteter och önskemål. Vi är kända för vårt engagemang och sörjer för en personlig relation, därför har vi valt att finnas med kontor på flera orter i Sverige.
Många av våra konsultchefer har själva sjukvårdsbakgrund, vilket gör att vi kan säkerställa att du får det lämpligaste uppdraget utifrån just din kompetens. Med andra ord – Vi vet vad du pratar om!

Auktoriserade och ISO certifierade

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i AlmegaKompetensföretagen. Auktorisationen är en garanti för att företaget är seriöst, följer svenska lagar och regler och betalar skatter och avgifter. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Detta innebär en trygghet för både våra kunder och medarbetare. Läs mer om auktorisation här.

Kollektivavtal

Centric Care har tecknade kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Avtalen innehåller bland annat avtal om tjänstepension, försäkringar, semesterersättning och OB-tillägg.

Behovsanställd eller underkonsult

Centric Care erbjuder en behovsanställning vilket innebär att att du själv kan styra hur mycket eller lite du vill jobba i kortare eller längre perioder utifrån vad som passar dig bäst.

Har du eget företag och föredrar att arbeta som underkonsult går detta utmärkt hos oss. Genom att jobba som underkonsult till Centric Care utvecklas du i din profession, får ett brett utbud av uppdrag, möjlighet till självfakturering och uppstartshjälp vid bildande av företag.

Konkurrenskraftig lön

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter konkurrenskraftig lön med löneutbetalning en eller två gånger i månaden. Vi kan erbjuda dig rabatterade träningskort samt ett generöst friskvårdsbidrag.

Unikt friskvårdsbidrag

Vi på Centric Care bryr oss om våra konsulter och erbjuder därför alla som är anställda av oss i Sverige ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4 000 kr per kalenderår. Det är 4 000 skäl att välja Centric Care bara där.

Om du är nyfiken på vilka fler fördelar vi kan erbjuda dig som konsult, boka en intervju med oss redan idag. Vi söker ständigt efter engagerad och kompetent personal som vill ha ett mer flexibelt, utvecklande och lönsamt jobb.

Välkommen till oss på Centric Care.

Beklagar, din sökning gav ingen träff. Du kan också själv anmäla intresse till de tjänster som vi inte publicerar på hemsidan genom att registrera ditt CV.

Ladda flerLadda fler