Barnmorska

Vill du ha större frihet och en lön som bättre speglar din arbetsinsats? Det förstår vi. Centric Care bemannar vården i hela Sverige och Norge och söker nu Skandinaviens bästa barnmorskor.

Anna Hammarberg Senior konsultchef / sjuksköterska Bemanning psykologer och sjuksköterskor

Jobba som inhyrd barnmorska

Centric Care har ett stadigt inflöde av uppdrag året om. Hos får du frihet att själv styra över din arbetssituation och koncentrera dig på det du är utbildad för att göra. Inget annat.

Som barnmorska hos Centric Care finns det möjlighet att välja bland uppdrag inom förlossning, BB, mödravård, antenatalvård och ungdomsmottagningar.  Oavsett om du söker heltid, deltid eller extrajobb finns möjligheterna hos oss.

Vi investerar i dig

Vi är en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Vi får ofta höra att kommunikationen med våra konsultchefer är något utöver det vanliga. Det är naturligt för oss att lägga stor vikt vid den personliga kontakten både innan, under och efter uppdrag. Vi vill lära känna dig för att kunna hitta uppdrag som passar din kompetens och dina önskemål - varje gång.

Berätta för oss vad som är viktigt för dig så hittar vi rätt bemanningsuppdrag. Kontakta oss redan idag!

Beklagar, din sökning gav ingen träff. Du kan också själv anmäla intresse till de tjänster som vi inte publicerar på hemsidan genom att registrera ditt CV.

Ladda flerLadda fler