Medicinsk sekreterare

Nya äventyr väntar bakom hörnet för dig som medicinsk sekreterare. Ta chansen att skaffa dig nya erfarenheter som leder till mer pengar i plånboken och en rikare fritid.

Medicinsk sekreterare, vårdadministratör, läkarsekreterare

Kärt barn har många namn. Oavsett hur du titulerar dig kan Centric Care erbjuda dig många spännande och givande uppdrag. Vi har stora möjligheter för dig som vill bredda din erfarenhet eller ta ett nytt steg i karriären. Nya äventyr väntar bakom hörnet.

Medicinsk sekreterare? Du är eftertraktad

Senaste åren har vi sett en ett ökat behov från våra kunder när det gäller bemanning av medicinska sekreterare. Vi har därför valt att lägga en stor del av vårt fokus på att hjälpa dig som är läkarsekreterare/vårdadministratör/medicinsk sekreterare att hitta nya spännande jobbmöjligheter. Det betyder att du kan välja och vraka bland uppdrag i offentlig och privat vård året om. Vi erbjuder både korta och långa vikariat som medicinsk sekreterare.  Allt beroende på vad som passar just dig bäst.

Berätta för oss vad som är viktigt för dig så hittar vi rätt bemanningsuppdrag. Kontakta oss redan idag!

Beklagar, din sökning gav ingen träff. Du kan också själv anmäla intresse till de tjänster som vi inte publicerar på hemsidan genom att registrera ditt CV.

Ladda flerLadda fler

”Det är skoj att verkligen känna sig värdefull och uppskattad på sin arbetsplats. Jag har alltid blivit trevligt bemött hos Centric Care. De ställer upp mycket för oss konsulter och visar stor hänsyn."

Ida Jonsson, Medicinsk sekreterare