Sjuksköterska

Som sjuksköterska eller specialistsjuksköterska hos Centric Care finns det uppdrag för dig året runt. Vi har ramavtal med flertalet landsting, kommuner och privata vårdgivare.

Jobba som bemanningssjuksköterska

Centric Care erbjuder dig som är sjuksköterska eller specialistsjuksköterska spännande och givande uppdrag inom hälso- och sjukvården i hela Sverige och Norge, från söder till norr. Bemanningsbranschen erbjuder stora möjligheter för dig som vill bredda din erfarenhet eller ta ett nytt steg i karriären.

Att jobba som sjuksköterska eller specialistsjuksköterska hos Centric Care ger dig en möjlighet att få ett tryggt och flexibelt arbete där du kan fokusera på det kliniska och inget annat.  Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig uppdrag som passar både när det gäller uppdragslängd, kompetens och geografi.  När du jobbar som bemanningssjuksköterska har du också möjlighet att prova på många olika arbetsplatser vilket gör att du utvecklas in din yrkesroll.

Du måste godkänna marknadsföringscookies för se videon.

Jobba för att leva - inte tvärtom

Som sjuksköterska hos Centric Care kommer du att känna att vi bryr oss om dig, förstår och respekterar att du har ett annat liv än bara jobbet. Det är därför vi alltid anpassar uppdragen individuellt utifrån dina önskemål.  Du får en egen kontaktperson hos oss som ser till att du tilldelas uppdrag som går i linje med dina önskemål. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder sjuksköterskor som är engagerade, glada och flexibla på arbetet. Det är så alla inblandande drar vinstlotten och du får hjälp med livspusslet.

Berätta för oss vad som är viktigt för dig så hittar vi rätt bemanningsuppdrag.

Beklagar, din sökning gav ingen träff. Du kan också själv anmäla intresse till de tjänster som vi inte publicerar på hemsidan genom att registrera ditt CV.

Ladda flerLadda fler

”Det bästa är att själv styra sitt eget schema och att man ständigt utvecklas i sin yrkesroll"

Roza Taz, Sjuksköterska