Undersköterska

Att jobba som undersköterska inom bemanning ger en frihet och känsla av uppskattning som tilltalar. Det är ett jobbäventyr att minnas. Lägg sedan till högre lön, möjligheten att jobba var och när du vill samt en unik samhörighet så har du en uppfattning om hur vi har det på Centric Care.

Jobba som undersköterska inom bemanning

Att ta chansen att skaffa sig nya erfarenheter leder till framgång och tillfredställelse såväl på det privata som på det yrkesmässiga planet. Centric Care har spännande uppdrag för dig som är beredd att se dig om som undersköterska i skandinavisk sjukvård.

Centric Care bemannar sjukvården i både Sverige och Norge vilket ger stora möjligheter för dig som vill passa på att se nya städer och arbetsplatser. Vi har korta och långa uppdrag inom landsting, kommun och privata vårdgivare.

Du är värdefull

Våra undersköterskor och övrig personal är vår allra viktigaste resurs. Därför är det naturligt för oss att ge dig goda anställningsvillkor och en god uppföljning. Du får en egen kontaktperson som lär känna dig och dina önskemål. Vi bryr oss om dig och din hälsa och erbjuder därför ett unikt friskvårdsbidrag samt slänger regelbundet in möjlighet till konsultträffar. Små gester som visar att vi är intresserade av och uppskattar våra undersköterskor.

Berätta för oss vad som är viktigt för dig så hittar vi rätt bemanningsuppdrag. Kontakta oss redan idag!

Beklagar, din sökning gav ingen träff. Du kan också själv anmäla intresse till de tjänster som vi inte publicerar på hemsidan genom att registrera ditt CV.

Ladda flerLadda fler

”Jag kan rekommendera alla att ta en brake för att se något annat och lära sig något mer. Ta tjänstledigt och sök er till Centric. Jag kommer att fortsätta jobba för Centric så länge jag kan för jag tycker det är så roligt!"

Monica Nilsson, Undersköterska