Specialistsjuksköterska

Är du utbildad specialistsjuksköterska och söker efter lediga tjänster? Registrera ditt CV hos Centric Care och hitta ditt drömjobb idag.

Registrera CV

Centric Care är ett professionellt bemanningsföretag som behöver fler skickliga sjuksköterskor, både med och utan vidareutbildning. Låter det som något för dig? Registrera ditt CV hos oss idag eller kontakta oss för att prata om tjänster som sjuksköterska.

Fördelar med att jobba som specialistsjuksköterska

Kompetensen du sitter på som specialistsjuksköterska är ytterst eftertraktad, och vi ser att våra uppdragsgivare har ett stort behov av denna kompetens.

Vi söker därför dig som är sjuksköterska med vidareutbildning som bland annat:

  • Anestesisjuksköterska
  • Operationssjuksköterska
  • Intensivsjuksköterska

Har du precis vidareutbildat dig eller flyttat till en ny stad och är osäker på hur du bör gå till väga för att få jobb, kan vi hjälpa dig att hitta drömjobbet.

Genom att jobba genom Centric Care får du många fördelar, såsom konkurrenskraftig lön, bra försäkringar och pension. Registrera ditt CV nu eller ta kontakt med oss idag för att diskutera jobb som specialistsjuksköterska.

Läs mer: Intensivvårdssjuksköterska 

Jobba med Centric Care 

Är du vidareutbildad specialistsjuksköterska och för närvarande är utan jobb, kan Centric Care hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb. 

Vi är ett professionellt bemanningsföretag med engagerade anställda och vårdspersonal. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom sjukvården och vi vill hjälpa dig att lyckas. Hos oss får du möjligheten att arbeta inom det område du önskar.

Viktiga egenskaper som specialistsjuksköterska

En specialistsjuksköterska behöver ofta ta hand om patienter som är svårt sjuka eller genomgår kirurgisk behandling. Därför behöver vi dig som är självständig, omsorgsfull och som möter patienten med ett leende. Du är bra på att hantera kritiska och akuta situationer.

Vi vill erbjuda alla våra kunder en trygg bemanning oavsett specialitet. Hos oss vet vi hur viktigt det är med personlig och nära kontakt, och därför bygger vi alltid goda relationer till såväl sjuksköterskor som kunder.

Varför välja Centric Care?

Om du är på utkik efter ett nytt jobb inom specialistsjukvård, kan vi hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb.

Centric Care är ett professionellt bemanningsföretag med engagerade anställda och vårdspersonal. Vi är specialister och arbetar på en avancerad nivå med heldygnsbemanning och långsiktig bemanning av specialistsjuksköterskor.

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom sjukvården och vill hjälpa dig att lyckas på vägen mot ditt karriärsmål.

Korta och långa uppdrag

Våra uppdragsgivare vill ha bemanning till både korta och långa uppdrag. Vi vill hitta den arbetsplats som matchar dig och dina behov bäst, och vi ser till att du får ett uppdrag du kommer att trivas med.

Några av våra medarbetare har varit med oss i över 13 år, och det är just medarbetarna som gör oss till de vi är. Genom att vara anställd via Centric Care får du möjligheten att bygga din karriär. Våra uppdragsgivare är både från den privata och den offentliga sektorn.

Läs mer: Sjuksköterska stockholm

Vilka är Centric Care?

Centric Care AS ägs av nederländska Centric BV, som är en av Europas största privatägda tjänsteleverantörer. Idag har företaget över 5000 anställda i hela Skandinavien och Nordeuropa. 

Centric Care är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag, och vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Våra kunder består bland annat av hemtjänster, kommunala sjukhem, privata verksamheter och olika avdelningar på sjukhus. Här kan du bland annat jobba inom hälso och sjukvård för barn, intensivbehandling och många andra olika områden.

Vi bemannar tjänster som…

Centric Care är ett professionellt bemanningsföretag med uppdrag över hela Sverige och Norge. Vi vill hitta skickliga och kunniga kandidater till att bemanna tjänster med anställda som har specialistutbildning för sjuksköterskor.

Andra kompetenser vi söker: 

  • Sjuksköterska
  • Specialistsjuksköterska 
  • Läkare 
  • Läkarstudent
  • Övrig vårdpersonal

Registrera ditt CV idag

Skicka in ett CV och ansökan utan förpliktelser idag. Vi söker dig som gått en vidareutbildning i specialiserad vård eller inom andra ämnesområden inom vården, och som fokuserar på att patienten ska tas väl om hand och få bra behandling.

Vi har uppdrag i hela Norge och Sverige, och ser alltid till att du som anställd tas väl om hand. Hos oss gör vi allt vi kan för att du ska trivas, och för att ge säker vård till alla våra partners patienter.

Centric Care tillhandahåller goda fördelar, trevliga medarbetare och flexibilitet. Registrera ditt CV idag eller kontakta oss för ett samtal utan förpliktelser. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss