Barnmorska till Skellefteå

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET

Vi söker dig som är en erfaren och trygg Barnmorska till ett bemanningsuppdrag i Skellefteå. Uppdraget innebär arbete på förlossnings- och BB-avdelning. Du kommer att jobba med förlossningsvård från graviditetsvecka 32. Som Barnmorska roterar du mellan förlossning och BB, även viss gynekologi ingår i uppdraget. 

Kunden bedriver en medelstor förlossningsavdelning med ca 800 födslar per år. 

Till uppdraget söker vi dig som är tillgänglig under perioden v.1-18
Arbetstid: Treskift med varannan helgtjänstgöring. 
Förekommande dataprogram: NCS Cross, ROS, Obstetrix

Kontinuitet genom hela uppdraget är meriterande. 

DIN PROFIL

 • Legitimerad Barnmorska 
 • Minst 2 års erfarenhet som Barnmorska 
 • Vana att jobba med förlossningsvård från v32, samt BB och gyn. 
 • Godkänt CTG-test
 • Genomfört test för Neo-HLR senaste året

HOS OSS FÅR DU

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Nedan kan du läsa om ett urval av de förmåner som ingår i kollektivavtalet samt förmåner som är unika för Centric Care.

 • Kollektivavtalade försäkringar: ålderspension, sjukpension, familjeskydd.
 • Arbetsskadeförsäkring.  
 • Tjänstepension enligt ITP 
 • Extra hög semesterersättning
 • Förmånligt friskvårdsbidrag och rabatterade friskvårdstjänster
 • Årlig HLR-utbildning

OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar jag kontakt med dig. 

Hanna Löfbom
0725-98 22 07
hanna.lofbom@centric.eu

 

Centric söker barnmorska till Växjö

OM UPPDRAGET

Centric söker sjuksköterskor för arbete på förlossningen och kvinnokliniken på sjukhuset i Växjö. Heltid med rullande schema. Behovet är: 11 sep. 2023 (v. 37) – 14 jan. 2024 (v.2) 
Uppdraget innebär rotationstjänstgöring dag, kväll, natt och helg. Rotation mellan Förlossning och BB alt. endast BB om önskemål finns.

 
DIN PROFIL
Legitimerad barnmorska med minst 5 års klinisk erfarenhet av förlossningsvård i närtid. Certifiering för CTG-utbildning och bäckenbottenutbildning ska uppvisas vid start. Barnmorska ska kunna handleda studenter om så krävs och vara behjälplig med bedömningar av dessa. Under jul- och nyårshelgen ska barnmorskan arbeta minst 2 röda pass.
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeslivserfarenhet. 
Journalsystem Cosmic.
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!